Om Real Madrid fodboldholdet

Her i artiklen ser vi nærmere på fodboldholdet Real Madrid, der er en af verdens allerbedste fodboldhold og allerstørste fodboldklubber. Real Madrid er ikke mindst kendt for, at være den fodboldklub i verden, der har vundet champions league flest gange. Hele 14 gange har Real Madrid vundet champions league, hvilket som sagt er rekord i turneringen.

Derudover er de også det spanske fodboldhold, der har vundet fleste spanske mesterskaber. Dog har de ikke vundet fleste spanske pokalturneringen, hvor de må se sig overgået af de evige rivaler fra FC Barcelona, samt af den traditionsrige klub Athletic Bilbao.

Vil du gerne vide mere om Real Madrid kampe, hvor man kan se Real Madrid kampe, om de gode Real Madrid spillere, samt om hvem der ejer Real Madrid, så læs med videre her i artiklen. Her får du nemlig svaret på alle disse spørgsmål om Real Madrid.

Real Madrid kampe

Real Madrid kampe kan du se nærmest hele året rundt, hvor Real Madrid deltager og spiller kampe i de største turneringer i verden. Hver weekend kan du således følge med i Real Madrid kampe i den hjemlige spanske liga, og i midtugen kan du følge med i de spanske pokalkampe.

I midtugen ligger også de store champions league kampe, og er man vild med at se Real Madrid kampe, så er det her du skal følge med. Det er nemlig i de store champions league Real Madrid kampe, at de allerstørste slag udspiller sig, og hvor de bedste spillere i verden udfolder sig.

Hvor kan man se Real Madrid kampe

Afhængig af hvilke Real Madrid kampe der er tale om, er der forskellig mulighed for at se Real Madrid kampe. Alle Real Madrid kampe er dog tilgængelige hos den ene eller anden udbyder af tv og streaming, og du har måske allerede adgang til nogle eller alle Real Madrid kampe.

Det er dog ikke alle udbydere der har rettighederne til alle turneringer og Real Madrid kampe, så det kan derfor være nødvendigt for dig, at have abonnement hos flere forskellige udbydere af tv og streaming, så du ikke går glip af nogle Real Madrid kampe.

Undersøg hvilke muligheder du har for at se Real Madrid kampe i dit nuværende abonnement, og hvor du kan få adgang til flere Real Madrid kampe, hvis du ikke allerede har adgang til dem alle. På den måde kan du vide dig sikker på, at du ikke går glip af nogle Real Madrid kampe.

Real Madrid spillere

Gennem tiden har der været mange store Real Madrid spillere, fra Di Stefano til Puskas, Zidane og seneste Ronaldo, og mange mange flere. I dag har Real Madrid også flere verdensstjerner på holdet, som du kan se mere om i det følgende.

Af Real Madrid spillere finder man blandt andet de to vindere af årets fodboldspiller, Luka Modric og Benzema, der har været en del af verdenstoppen i en årrække. De vedbliver at være blandt de bedste fodboldspillere i verden.

Derudover er der flere unge Real Madrid spillere på vej frem, og hvor det ikke mindst er Vinicius, som mange har øjenene rette imod. Netop Vinicius blev senest den store helt, da han afgjorde champions league finalen.

I nyere tid har der også være meget snak om verdensstjernen Mbappé, det franske fænomen der betager hele fodboldverdenen uge efter uge. Mange havde forventet at han var skiftet til Real Madrid, og blevet en af de mange store Real Madrid spillere, men imod alles forventning, valgte Mbappé istedet at forlænge med PSG.

Derfor er Mbappé endnu ikke at finde i Real Madrid endnu, og selvom mange stadig tror det kun er et spørgsmål om tid, så viste forlængelsen med PSG, at man ikke skal tage noget for givet. For nu har Mbappé valgt at knytte sig til PSG, med det store mål om at vinde champions league. Lykkedes den mission ikke, så er der ikke meget der skal til, for at Mbappé kunne få interesse for Real Madrid igen.

Hvem ejer Real Madrid

Real Madrid er som en af de få store fodboldklubber i verden ejet af medlemmer, hvilket er meget sjældent, når man ser på toppen af europæisk fodbold. På den måde skiller Real Madrid sig meget ud, i forhold til mange af sine europæiske konkurrenter.