Om det franske fodbold landshold

Det franske landshold henviser til det franske landshold i fodbold, der er et af de bedste landshold i verden. Faktisk er det franske landshold så godt, at de vandt det seneste VM i 2018. Det franske landshold fodbold er således forsvarende verdensmestre, til VM slutrunden i Qatar 2022.

Her vil det franske landshold fodbold være blandt de største favoritter, som følge af det meget gode hold de har, der er fyldt med nogle af de største fodboldstjerner i verden. Derfor har mange store forventninger til det franske landshold, og at de kan forsvare deres sejr fra 2018.

Det bliver helt sikkert spændende at følge med, som det altid er når det franske landshold spiller. Her vil spillere som Kylian Mbappé, Antoine Griezmann og Karim Benzema, være dem det franske hold sætter deres lid til, og i særlig høj grad til Mbappé.

Mbappé har siden sin ankomst på den store fodboldscene, henrykt hele fodboldverdenen med sit store talent. Det store talent så man også i 2018, hvor Mbappé var topscorer for sit land, og også scorede i finalen. Dermed har Kylian Mbappé allerede udlevet den helt store drøm, og ved VM i Qatar 2018, håber han og det franske landshold på, at de kan gøre det igen.

Nemt bliver det dog ikke, da der er mange andre gode landshold med. Blandt de andre store favoritter finder vi ikke mindst Brasilien, ligesom at Tyskland har en god historik ved VM. Derudover byder landshold som Spanien, Belgien, Argentina og Portugal med flere andre sig også til, mens vi her i Danmark naturligvis håber på, at de danske drange kan gå hele vejen.

Der bliver således hård kamp om at komme videre fra grupperne, og det franske landshold skal være på vagt. De møder nemlig Danmark i gruppen, og hvor vi satser på en dansk sejr. Det kan være med til at gøre livet surt for Frankrig, og sætte en kæp i hjulet for deres VM skæbne, og drømme om at genvinde VM. Udover Danmark er også Tunesien og Australien i gruppen, en gruppe som de fleste forventer Frankrig vil vinde.

Store franske spillere på det franske landshold

Der findes et hav af gode spillere på det franske landshold, både hvad angår nutiden franske landshold fodbold, og hvad angår det historiske franske landshold fodbold. Se mere om nogle af nutidens og datidens store franske spillere i det følgende.

Blandt historiens største franske spillere, finder vi ikke mindst Michel Platini, der har vundet prisen som verdens bedste fodboldspiller flere gange. Dertil kan de fleste stadig godt huske Zinedine Zidane, der har vundet alt hvad der er at vinde som spiller, og som også som træner har haft stor succes, med hele tre sejre i champions league.

I nyere tid har spillere som Thierry Henry også været en fantastisk fransk spiller, mens stadig aktive Karim Benzema netop har vundet prisen som den bedste fodboldspiller i verden. Endeligt er det også værd at nævne fænomenet Kylian Mbappé, der allerede har vundet VM og scoret i finalen for Frankrig.

Særligt Mbappé tegner en lys fremtid for det franske landshold, da han stadig er mange år. Der er derfor stadig mange gode år tilbage i Mbappé, der uden tvivl vil være en farlig mand i front for Frankrig, i rigtig mange år frem. Hvem ved, måske han også en dag vinder prisen som verdens bedste fodboldspiller.

Det var lidt viden om det franske landsholds historie, og om nogle af de store verdensstjerner, som har været med til at tegne det franske landshold gennem årene, og nogle af dem der vil fortsætte med at gøre det i årene fremover.